banner

Tag godt imod vores nye UX-konsulent Helin Sindi

 

 

Helin Sindi er pr. 1/1 2022 startet som UX-konsulent og arbejder for at gøre brugeroplevelsen endnu bedre både ude hos vores kunder og hos Clever Choice. For eksempel gennem nye portalløsninger til kunder samt forskellige interne projekter.

 

Helin har blandt andet erfaring fra et praktikforløb i IT-afdelingen hos Spar Nord Banks hovedsæde. Her var hendes opgave at lave brugerundersøgelser af deres serviceportal og dermed optimere den med fokus på User Experience og User Interface. 

 

Hun studerer på sidste semester af kandidaten i Interaktive Digitale Medier på Aalborg Universitet og forventer at blive færdiguddannet i juni 2022 med titlen cand.it. Inden det, har hun taget en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier.

 

Helin elsker hele processen med den gode kontakt til brugerne, da hun mener, at et godt produkt har udgangspunkt i dem, der bruger det. 

 

Vi har tidligere arbejdet sammen med Helin i et andet projekt og vi er glade for at have hende fast med ombord.

 

Velkommen til, Helin!

 

Læs mere om hele Clever Choice holdet her. 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er eksperter indenfor IT & Enterprise Service Management og hjælper med rådgivning og leverance af udvalgte ITSM løsninger.

Bliv opdateret om ITSM

Nyhedsbrev

Clever Choice ITSM leverandører
BOOK EN DEMO