banner

Byd ”rigtigt” velkommen til Kim!Kim S. D. Jakobsen startede hos os i december i virksomhedspraktik, men vi har været så heldige at få lov at beholde ham. Pr. 1/3 startede Kim således som konsulent hos Clever Choice og arbejder bl.a. med design, udvikling og test på interne og kundevendte løsninger.


Kim kommer med en bred baggrund og 30 års erfaring fra IT-branchen. Her startede han inden for IT-udvikling og har senere været forbi både team-, project- og programme-management, udvikling, test & test environments. Han har også arbejdet med datamigrering, arkitektur, metoder, uddannelse, account management og presales samt cross-country projekter, outsourcing og offshoring.


Når han har fri, kan Kim godt lide at tage på golfbanen og at tage ned til sit sommerhus i Spanien så tit, det kan lade sig gøre. 


Vi er glade for, at han er fortsat på holdet.


Byd stort velkommen til Kim.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er eksperter indenfor IT & Enterprise Service Management og hjælper med rådgivning og leverance af udvalgte ITSM løsninger.

Bliv opdateret om ITSM

Nyhedsbrev

Clever Choice ITSM leverandører
BOOK EN DEMO