banner

Ivanti er udnævnt som Leader

Måden vi arbejder på i dag har ændret sig markant. Remote arbejdet, den hybride arbejdsmodel og øget digital adfærd er kommet for at blive. I den forbindelse er det vigtigere end nogensinde før, at virksomheder og organisationer i det daglige arbejde bliver bedre integreret, automatiseret og operationaliseret. 

Derfor er Enterprise Service Management blevet en vigtig funktion og prioritet for flere virksomheder og organisationer. Enterprise Service Management strækker sig ud over den traditionelle IT-løsning ved at automatisere flere processer og opgaver i flere afdelinger, såsom HR, IT, Facility Management og kundeservice. Det at forbedre arbejdsprocesser ved bl.a. at automatisere de manuelle opgaver er blevet en klar konkurrencefordel.

Omdias rapport 2022

 

Omdia har udgivet rapporten: Selecting an Enterprise Service Management Solution, 2022-23″ med formålet at informere og vejlede til udvælgelsen af den rette Enterprise Service Management-løsning. I rapporten evalueres de forskellige Enterprise Service Management-løsninger, der befinder sig på markedet.

I rapporten definereres Enterprise Service Management som brugen af Service Management-funktioner og praksis inden for IT, men også i andre forretningsområder såsom HR, Økonomi, Facility Management og kundeservice.

Omdia udnævner Ivanti som Leader

 

I rapporten udnævner Omdia Ivantis Enterprise Service Management-løsningen Ivanti Neurons for ITSM som Leader. 

Omdia Universe Ivanti named a Leader

Ivanti er udnævnt som Leader, fordi Ivanti Neurons for ITSM moderniserer serviceleverancen til IT. Samtidig er de udnævnt som Leader, fordi løsningen tilbyder fuld fleksibilitet til at implementere i skyen eller on-premise.

Virksomheder og organisationer har derfor mulighed for at automatisere arbejdsgange og nedbryde de dyre manuelle processer, imens effektiviteten, compliance og sikkerhed øges. 

En af deres helt store styrker, som bliver nævnt i rapporten, er at medarbejderne selv kan løse mange af deres arbejdsopgaver. Fordi løsningen er baseret på en low-code platform, så er det muligt at tilpasse løsningen uden behov for ekstern konsulentbistand.  

 

Er du interesseret i at vide mere om Ivanti Neurons for ITSM? 

 

Så er du velkommen til at læse mere om vores IT & Enterprise Service Management-løsning her. 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er eksperter inden for IT & Enterprise Service Management, og vi hjælper med rådgivning og leverance af udvalgte ITSM-løsninger.

Bliv opdateret om ITSM

Nyhedsbrev

Clever Choice ITSM leverandører
BOOK EN DEMO