banner

Freshservice udnævnt som Challenger

Enterprise Service Management, eller Shared Services Center, dækker over det at samle forskellige services på tværs af organisationen. I dag benytter flere virksomheder og organisationer sig af en Enterprise Service Management-løsning, fordi en service i en organisation i bund og grund beskæftiger sig med de samme kerneopgaver som IT. En af de helt store fordel med en Enterprise Service Management-løsning er, at du kan automatisere arbejdsgange, integrere systemer og forbedre medarbejdernes produktivitet for afdelinger indenfor og udenfor de traditionelle grænser for IT.

Det er samtidig blevet utrolig vigtigt at have mulighed for at være online og tilstede hele tiden. I dag har måden vi arbejder på forandret sig markant. De nye måder at arbejde på, såsom remote og hybrid er kommet for at blive, og brugen af øget digitale midler er blevet normen indenfor flere afdelinger såsom HR, Facility Management og kundeservice. Det er nemlig blevet en vigtig konkurrencefaktor at forbedre arbejdsprocesser ved at strømline og automatisere de manuelle opgaver i hele virksomheden og organisationen. 

Omdias rapport 2022

 

Omdia har udgivet rapporten: “Selecting an Enterprise Service Management Solution, 2022-23″, der oplyser de forskellige Enterprise Service Management-løsninger der befinder sig på markedet. Rapportens ærinde er at evaluere løsninger, og informere og give vejledning til udvælgelsen af den rette Enterprise Service Management-løsning. 

I rapporten definereres Enterprise Service Management som brugen af Service Management-funktioner og praksis inden for IT, men også i andre forretningsområder såsom HR, Økonomi, Facility Management og kundeservice.

Omdia udnævner Freshservice som Challenger

 

I rapporten udnævner Omdia Enterprise Service Management-løsningen Freshservice som Challenger. 

Omdia Universe Ivanti named a Leader

Freshservice er udnævnt som Challenger, fordi de først og fremmest er gode til at forbinde funktioner og mennesker på tværs af en organisation. De leverer ifølge Omdia et stærkt sæt af kerne IT Service Management-kapaciteter, som kan anvendes indenfor bl.a. HR og Facilities. 


Den virtuelle agent- og chatbotfunktionen er en fordel

 
En af de største fordele ved Freshservice er ifølge Omdia den virtugelle agent- og chatbotfunktion. Den har til formål at hjælpe virksomheder og organisationer med at modernisere medarbejdersupporten. 

Den virtuelle agent og chatbot er en vigtig Enterprise Service Management-funktion, fordi funktionen yder en god og hurtig support til medarbejderne på tværs af afdelinger. Funktionen kan forstå hensigten og kan f.eks. skelne mellem et spørgsmål og oprettelsen af et incidient. Samtidig kan en bruger stille et konkret spørgsmål, hvorefter den virtuelle agent kan genere en rapport frem eller henvise til en guide baseret på spørgsmålet. 


Mobilsupportfunktionen er en kæmpe styrke 

 
Freshservice tilbyder en mobilsupportfunktion, som også bliver nævnt som en styrke i rapporten. Flere og flere medarbejdere arbejder fra deres mobiltelefon. Derfor er det blevet utrolig vigtigt at have en god og funktionsdygtig mobilsupportfunktion. 

Freshservice tilbyder en mobil app, hvor medarbejderne kan få support fra. I app’en har du mulighed for både at gennemse servicekataloget, oprette incidents, anvende en stregkodescanning i forbindelse med en sag og modtage push-beskeder omkring status. 

 

Er du interesseret i at vide mere om Freshservice? 


Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er eksperter inden for IT & Enterprise Service Management, og vi hjælper med rådgivning og leverance af udvalgte ITSM-løsninger.

Bliv opdateret om ITSM

Nyhedsbrev

Clever Choice ITSM leverandører
BOOK EN DEMO