Support: +45 2210 2043 Phone: +45 2210 2040

BeyondTrust

BeyondTrust tilbyder en sikker Remote Access løsning

IT-kriminalitet er i dag på sit højeste og opstår særligt hos virksomheder, hvor uvedkommende kan opnå en højere økonomisk gevinst ved at få adgang til data og funktioner. En af grundene til dette er, at flere IT-kriminelle bliver dygtigere og mere innovative i deres måde at begå IT-kriminalitet. Dette har skabt en øget tendens i at implementere en Privileged Access Management-løsning hos flere virksomheder.

Hos Clever Choice ved vi at der sker hackerangreb på både mindre og store organisationer, specielt hvis disse benytter sig af en løsning med nem adgang fra udefrakommende. Derfor oplever vi også i dag en øget fokus på sikkerhed hos organisationer, og specielt hvordan man sikrer at der ikke sker utilsigtet adgang til systemerne. 

Derfor har vi valgt at teame op med BeyondTrust som tilbyder en sikkerhedscertificeret Remote Access løsning. Hos Clever Choice mener vi, at det er helt essentielt at sikkerheden er på plads i organisationen, når du enten skal have remote hjælp fra en kollega eller skal hjælpe kunden i mål med opgaven.

BeyondTrusts Remote Access løsning 

BeyondTrust tilbyder en sikker remoteadgang, uanset hvilket device I anvender, og uanset hvilket system I skal logge på. I samspil med Cherwell Service Management vil Remote Access øge samarbejdet mellem teknikere og kunder, ved at skabe en sikker direkte adgang i selvbetjeningsportalen. 

BeyondTrust giver virksomheder den synlighed og kontrol de har brug for, i forbindelse med reducering af risici og opnå compliance. 


Fordele med BeyondTrusts Remote Access løsning: 

  • BeyondTrust Remote Access løsning har en FIPS 140-2 niveau-1 sikkerhedsgodkendelse. 
  • BeyondTrust har Centralized Auditing, som betyder at session-optagelsen styres af administratoren, ikke af hver enkelt bruger. 
  • Remote Access løsningen fra BeyondTrust kan integreres til med jeres Cherwell løsning.

Interesseret i at vide mere om vores Remote Access løsninger fra BeyondTrust? 

Vi står gerne til rådighed for at hjælpe med opsætning og implementeringen af BeyondTrust-løsningen i kombination med Cherwell Service Management. Integrationen med BeyondTrust vil skabe større sikkerhed, kontrol og sikkerhed i forhold til at forhindre IT-kriminalitet. 

 

Kontakt Clever Choice her

 


Beyondtrust privileged access og remote access

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Social links

 

 

Address: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

 

Clever Choice er blevet SKI-leverandør

   

 

              

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhedBørsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed